60+ Suomalaista affiliate-ohjelmaa

Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Voit lukea lisää täältä.

Affiliate- eli kumppanuusmarkkinointi on erinomainen tapa päästä alkuun sisällön kaupallistamisessa. 

Idea on yksinkertainen: Kirjoitat sisältöä ja suosittelet jotakin tuotetta tai palvelua sisältöön liittyen ja laitat postaukseesi linkin verkkokauppaan, josta tuotteen tai palvelun voi ostaa. Jos kävijä päätyy ostamaan linkkisi kautta, verkkokauppa maksaa sinulle komissiota myynnistä.

Kumppanuusmarkkinoinnissa on helpointa päästä alkuun löytämällä yrityksiä, joilla on jo valmiina affiliate-ohjelma, johon voit hakea. Kaikista helpoiten ohjelmia löytyy affilliate-verkostojen kautta. Joskus suuret yritykset pyörittävät omia ohjelmiaan myös itse. Tällöin kannattaa ensin yrittää löytää yrityksen sivulta (yleensä sivuston alaosasta) linkki tai jos sellaista ei löydy, voit myös lähestyä yritystä ja kysyä, onko heidän kanssaan mahdollista tehdä kumppanuusmainontaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: 6 tapaa ansaita rahaa blogilla

Affiliate-verkostot

Affiliate-verkostot ovat sivustoja, jotka toimivat verkkokaupan ja sisällöntuottajan yhdistävänä tekijänä. Ne tarjoavat teknologian, jonka avulla pystytään seuraamaan, paljonko kauppaa minkäkin linkin kautta syntyy. Verkosto myös hoitaa rahaliikenteen eli maksaa komissiot julkaisijalle.

Affiliate-verkostoja, joista voit löytää suomalaisia verkkokauppoja:

Onko sinulla kysyttävää aiheeseen liittyen? Jätä kommentti tai voit laittaa minulle myös sähköpostia info@sivubis.fi.

Alle olen listannut kotimaisille markkinoille sopivia affiliate-ohjelmia. Tarkista viimeisimmät tiedot komissioprosenteista ja muista ehdoista aina ohjelman virallisista dokumenteista.

Arvonnat ja mielipidetutkimukset

Egentic

Egentic tarjoaa houkuttelevia ja korkean konversioasteen kilpailuja. Kilpailuja löytyy monesta eri aihealueesta, voit vapaasti kokeilla mikä soveltuu parhaiten sinun sivustollesi!

Autoilu

Autonvaraosat24

Autonvaraosat24 on nimensä mukaisesti verkkokauppa, joka myy auton varaosia.

Elektroniikka

Hifitalo

Hifitalo tarjoaa asiakkailleen parempaa äänentoistoa edullisesti. Valikoima on laaja ja sitä päivitetään jatkuvasti uusimpien suuntauksien mukaan.

Proshop

Proshop.fi on täynnä elektroniikkaa, leluja, puhelimia ja paljon muuta. Yli 190 000 tuotteen joukosta – aina tehosekoittimista täydellisiin palvelinjärjestelmiin.

Keittiö

Kokkiman

Kokkiman on suomalainen kaikille ruoanlaittajille ja makujen nautiskelijoille suunnattu keittiötarvikekauppa.

Kirjat ja lehdet

Adlibris

Adlibris on Suomen suurin verkkokirjakauppa, jonka viikkokävijämäärät ovat n. 200 000.  Sivustolla myydää myös paljon lankoja ja käsityötarvikkeita.

BookBeat

BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa yli 500 000 e- ja äänikirjaa eri kielillä esim. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi.

Finlandia Kirja

Finlandiakirja.fi on Suomen suurin verkossa toimiva antikvariaatti, jonka noin 100.000 kirjan valikoimasta löytyy niin edullisia lukukirjoja kuin keräilyharvinaisuuksiakin. 

Lehtitukku

Lehtitukku.fi myy lehtitilauksia verkossa, kahdella kotimaisella kielellä.

Nextory

Nextory tarjoaa suuren valikoiman ääni- ja e-kirjoja viimeisimmät uutuudet mukaan lukien. Kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. 

Seiska

Seiska on Suomen suosituin viikkolehti.

Storytel

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 500 000 ääni- ja e-kirjaa eri kielillä esim. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ja podcastia.

Koti ja sisustus

Finlayson

Finlayson on ehkä yksi suomen suosituimmista tekstiilialan yrityksistä. Petivaatteiden lisäksi valikoimasta löydät kattavan valikoiman kodintekstiilejä ja vaatteita.

Hemtex

Hemtexiltä löydät kaikkea kodin sisustukseen: pussilakanasettejä, verhoja, mattoja ja joka sesongille ja näyttäviä yksityiskohtia sisustukseen.

Iittala

Iittalan omasta verkkokaupasta löydät moderneja designtuotteita ruuanvalmistukseen, kattamiseen ja kodin sisustamiseen maailman johtavilta kuluttajamerkeiltä.

Jotex

Jotex tarjoaa ainutlaatuista sisustusta ainutlaatuisiin koteihin. SIvusto on Pohjoismaiden suurimpia sisustuksen verkkokauppoja ja kuuluu Ellos Groupiin.

Tempur

Tempur on maailman johtava vuode- ja patjabrändi, joka valmistaa ja myy painetta lievittäviä patjoja ja tyynyjä sekä muita ergonomiaa ja unen laatua parantavia pien- ja matkatuotteita, peittoja ja vuoteita.

Vallila

Vallila on suomalainen sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, joka julkaisee kaksi kertaa vuodessa uuden malliston, josta löydät astiat, tapetit sekä  sisustus- ja käyttötekstiilit aina metritavarasta suihkuverhoihin ja torkkupeittoihin asti.

Korut ja kellot

Havu Watches

Havu Watches myy kotimaisia tyylikkäitä puisia rannekelloja.

Ninja

Ninja on suomalainen perheyritys, jonka valikoimasta löytyy koruja, asusteita ja kampaustarvikkeita sekä miehille että naisille.

Daniel Wellington

Verkkokaupan valikoimiin kuuluu tyylikkäät kellot ja korut, jotka sopivat arkeen ja juhlaan.

Kosmetiikka ja terveystuotteet

Apteekkituotteet.fi

Apteekkituotteet.fi on suomalainen Länsikeskuksen apteekin verkkoapteekki, josta voit ostaa sähköisellä reseptillä määrätyt reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeitä ja paljon tuttuja ja turvallisia lääkkeettömiä tuotteita.

Goodiebox

Goodiebox on kuukausittainen hemmotteluboxi, joka sisältää 5-7 kauneudenhoitotuotetta. Tuotteet on valittu suosituimpien, innovatiivisimpien ja trendikkäimpien brändien parista, ja joukosta löytyy niin meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustuotteita sekä tuoksuja.

Life

Life on pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju, jolla on yli 70 myymälään Suomessa.

Naturelle

Naturelle on suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa. 

The Body Shop

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkabrändi, jolla on Suomessa on 29 myymälää ja verkkokauppa.

Käsityöt

Adlibris

Adlibris on Suomen suurin verkkokirjakauppa, jonka viikkokävijämäärät ovat n. 200 000.  Sivustolla myydää myös paljon lankoja ja käsityötarvikkeita.

Etsy

Etsy on Amazonin kaltainen markkinapaikka, jolla myydään käsitöitä, käsityötarvikkeita ja vintage esineitä. Sivusto toimii globaalisti.

Knitting Room

Knitting Room myy lankoja, ohjeita, puikkoja, virkkuukoukkuja, nappeja ja muita tarvikkeita. Sillä on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Lainat ja pankkitoiminta

Nordnet

Nordnet on Pohjoismaiden johtava osakkeiden, rahastojen ja muiden pörssinoteerattujen arvopapereiden kaupankäyntiä tarjoava nettipankki.

Lasten vaatteet ja tarvikkeet

Gugguu

Gugguu on suomalainen lastenvaatebrändi, jonkta tuotteet valmistetaan huolellisesti laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä ja niiden valmistuksessa käytetään paljon luonnonkuituja.

iElm

iELM on pieni perheyritys, joka valmistaa ainutlaatuisia, persoonallisia ja värikkäitä vaatteita lapsille. 

Jollyroom

Pohjoismaiden suurimpana lastentarvikkeiden verkkokauppana Jollyroom tarjoaa laajan valikoiman kaikkea trendikkäistä sisustustuotteista ja lastenvaatteista turvaistuimiin ja leluihin.

Lekmer

Lekmeristä löydät suuren valikoiman leluja, lastenvaatteita, vauvantarvikkeita, lastenvaunuja, auton turvaistuimia ja lastenhuoneen sisustustuotteita. Yritys toimii pohjoismaissa.

Lelut24

Lelukauppa Lelut24 tarjoaa lelut ja Legot edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Kaupasta löytyy esimerkiksi paljon Lego harvinaisuuksia.

Lemmikit

Alvar Pet

Alvar Pet on keväällä 2020 aloittanut suomalainen lemmikkialan startup, jonka missio on minimoida koirien hiilitassunjälki.

Zooplus

Zooplus tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lemmikkitarvikkeita nelijalkaisille ystäville. Sen valikoimassa yli 8000 tuotetta.

Liikunta

Fitfarm

Fitfarm lanseerasi ensimmäisenä Suomessa verkkovalmennukset ja yritys nousi hurjaan suosioon vetonauloinaan Jutta Larm sekä Jari Bull Mentula.

Fitnesstukku

Fitnesstukku on Pohjoismaiden johtava ja suurin lisäravinteiden, urheiluvaatteiden ja treenivarusteiden verkkokauppa

Fressi24

Kuluneen kohta 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 16 virkeään liikunta –ja hyvinvointikeskukseen sekä 12 laadukkaaseen kuntosaliin ympäri Suomen – ollen nykyään alan suurin kotimainen, valtakunnallinen toimija.

Foamroller.fi

Foamroller.fi -verkkokauppa myy kehonhuoltoon tarkoitettuja rullia sekä kehonhuolto-oppaita.

Pilateskauppa

Pilateskauppa on jokaisen jooga- ja pilatesharrastajan toivekauppa, josta löydät lajien harrastamiseen sopivat vaatteet ja välineet.

Matkailu

Air Baltic

AirBaltic on Baltian alueen suurin lentoyhtiö, joka liikennöi yli 70 kohteeseen eri puolille Baltiaa, Skandinaviaa, Eurooppaa, Kaukasusta ja Lähi-itää. AirBaltic liikkennöin Suomessa esimerkiksi Helsinkiin, Kittilään ja Tampereelle.

Alppimatkat

STS Alppimatkat on Pohjoismaiden suurin alppimatkoja järjestävä matkatoimisto. Hiihtomatkojen lisäksi valikoimissa on myös vaellusmatkoja Alpeille. 

Lomarengas

Lomarenkaalla on tarjolla ylivoimaisesti Suomen suurin valikoima mökkejä eri paikkakunnilla aina pohjoisen hiihtokeskuksista aina Suomen eteläisimpään kaupunkiin hankoon saakka.

Momondo

Momondo on maksuton maailmanlaajuinen matkahakusivusto, joka vertailee lento-, hotelli- ja vuokra-autohintoja.

Radisson Hotels

Radisson ketjuun kuuluvia hotelleja löytyy kaupungeista sekä lentokenttien läheltä Helsingistä Ouluun.

Scandic

Scandic on ehkäpä yksi tunnetuimmista suomessa toimivista hotelliketjuista ja se operoi n. 280 hotellia Skandinaviassa ja Pohjois-Euroopassa.

Trivago

Trivago on johtava ja globaali alusta hotellien hakemiseen.

Qatar Airways

Qatar Airways on tunnettu businessluokastaan ja mukavuuksistaan lennoillaan. Yhtiö lentää Suomessa Helsingistä.

Ohjelmistot

Kotisivukone

Kotisivukone on kotisivujen itsepalvelutuote, joka tarjoaa mutkattoman tavan toteuttaa helposti ylläpidettävät ja tyylikkäät kotisivut ilman aikaisempaa kokemusta kotisivujen tekemisestä.

Ruoka

Foodora

Foodora kerää ravintolat yhteen paikkaan, jotta ruoan tilaaminen kotiinkuljetuksella olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Toimii pääkaupunkiseuden lisäksi useissa kaupungeissa kuten Oulussa ja Kuopiossa.

Matsmart

Matsmart on verkkokauppa, joka myy hävikkiruokaa.

Suoratoistopalvelut

HBO Max

HBO Max on sarjoja ja elokuvia esittävä suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen uusimpia menestyssarjoja, kuten Game of Thrones, The Handmaid’s Tale ja Mare of Easttown, sekä sellaisia moderneja klassikkoja kuin The Sopranos ja Sex and the City. 

Ulkoilu

Halti

Halti on suomalainen ulkoilubrändi, jonka tekeminen pohjautuu ajattomaan designiin, joka näkyy tuotteiden ulkonäössä, selkeissä ja vähäeleisissä linjoissa, kestävyydessä ja käyttökokemuksessa.

Happy Angler

Happy Angler on kalastusverkkokauppa, jonka laaja valikoima palvelee kaiken tasoisia kalastajia.

Partioaitta

Partioaitta on ulkoilun ja retkeilyn erikoisliike,  jonka valikoimasta löytyvät maailman parhaat outdoor-brändit kuten Fjällräven, Marmot, Haglöfs, Hanwag, Arc’teryx, Osprey, Patagonia, Icebreaker ja Hilleberg sekä joukko pieniä ja suuria kotimaisia laatutuotteita.

Vaatteet

Adidas

Adidaksen omasta verkkokaupasta löydät  viimeisimmän ja laajimman valikoiman brändin tuotteita.

Bubbleroom

Bubbleroomin on yksi pohjoismaiden johtavista verkkokaupoista ja sen valikoima koostuu muodikkaista vaatteista, kengistä, asusteista sekä kauneustuotteista naisille ja miehille. Sivustolla on yli 350 tuotemerkkiä ja sivustolle saapuu uutuuksia päivittäin. 

Björn Borg

Björn Borg on ehkä tunnetuis alusvaatteistaan, mutta niiden heidän sivustoltaa löytyy myös muita vaatteita, kenkiä, laukkuja ja aurinkolaseja. 

Lindex

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista ja sen valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita, lastenvaatteita ja kosmetiikkaa. 

Nelly.com

Nelly.com on Pohjoismaiden johtava muodin ja kauneuden verkkokauppa nuorille naisille. Sivustolla on laaja, noin 350 tuotemerkin valikoima. 

Stockmann

Suomen ehkä arvostetuin tavaratalobrändi ei enenpää esittelyjä kaipaa. Verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman vaatteita, jalkineita, asusteita, kosmetiikkaa, kodin pienkoneita ja sisustustuotteita naisille, miehille ja lapsille.

Zalando Lounge

Zalando on ehkä yksi suurimmista nettivaatekaupoista maailmalla. Lounge on Zalandon kanta-asiakasohjelma.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös