Ammattimainen logo alle 50 eurolla

Kun olet perustamassa yritystä, blogia tai verkkokauppaa saadaksesi sivutuloja, et välttämättä halua tai pysty heti sijoittamaan suuria summia logon suunnitteluun. Logon tilaaminen graafiselta suunnitelijalta maksaa yleensä alkaen 300€ ja tämän lisäksi sinun täytyy vielä käyttää aika suunnittelijan etsimiseen.

Ammattimaisen logon voit suunnitella myös itse logogeneraattorin avustuksella. Sopivan logon saat ladattua kätevästi vaikka heti ja hintakin on huokea verrattuna designeriin. Logon voit suunnitella täysin ilmaiseksi ja vasta, jos olet tyytyväinen tulokseen ja haluat ottaa logon käyttöösi, maksat siitä. Esimerkiksi Wixillä tämän artikkelin kirjoitushetkellä peruslogopaketti on vain 20€ ja paketti, jossa saat logot myös sosiaaliseen mediaan sekä vektorigrafiikkana kustantaa 49,99€. Suosittelen ottamaan kalliimman paketin, koska jos haluat myöhemmin designerin päivittävän logoasi, se on helppoa jos ne ovat vektorimuodossa (tiedostopääte .svg). Logon lisäksi Wixillä on myös valmiita väripaletteja, joiden pohjalta on helppo suunnitella myös verkkosivuston ulkoasu tai jopa samantien ottaa käyttöön koko verkkosivusto.

Muita samankaltaisia ratkaisuja löydät esimerkiksi Fiverriltä tai Canvalta. Sekä Fiverriltä että Wixiltä saat myös tarvittaessa designerin käyttöön.

Näin käytät Wixin logogeneraattoria

Aluksi Wixin logogeneraattori kyselee sinulta yrityksesi tai sivustosi nimeä ja iskulausetta. Näitä voit muokata myös myöhemmässä vaiheessa prosessia.

Tämän jälkeen sinulta kysytään, mihin tarkoitukseen logon haluat. Onko sinulla kahvila, valokuvaamo vai kenties digitaaliseen markkinointiin keskittyvä blogi.

Seuraavaksi sinulta kysytään, minkälaiselta toivot logosi näyttävän. Voit valita yhden tai useamman attribuutin tai siirtyä suoraan seuraavaan vaiheeseen.

Tämän jälkeen sinua pyydetään valitsemaan muutamasta logoparista mieluisempi. Voit myös vastata, ettet pidä kummastakaan.

Lopuksi sinulta kysytään logon käyttötarkoitusta.

Seuraavaksi Wix ehdottaa sinulle useita logoja. Tässä vaiheessa voit vielä muuttaa esimerkiksi nimeä ja iskulausetta. Valitse mieluisin logo ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Viimeisessä vaiheessa voit muuttaa vielä värejä, fontteja ja ikoneita. Kun olet tyytyväinen, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Itse olen logoja ostaessani toistanut prosessin muutaman kerran ja tallentanut aina mieluisen logoversion, mutta en ole ostanut sitä vielä. Lopuksi olen vertaillut logoja ja ottanut niistä sen, joka miellyttää silmää eniten.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös