Kuka on blogin takana?

Hei! Olen Ida ja olen työskennellyt verkkokauppojen ja digitaalisen markkinoinnin parissa kymmenisen vuotta. Olen ollut mukana sekä kehittämässä, että optimoimassa verkkokauppoja eri aloilta ja eri kokoluokista sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Olen työskennellyt mm. teleoperaattorin, ammattiliiton, pankin, hotelliketjun ja kuluttajaelektroniikan verkkokauppojen parissa.

Tämä sivusto alkoi blogista, jonka perustin, koska huomasin, että suomenkielistä sisältöä verkkokauppoihin ja digitaaliseen markkinointiin liittyen löytyy vielä suhteellisen vähän ja se on pääasiassa aika ylätasolla. Haluan auttaa verkkokaupan perustamisessa ja markkinoinnissa jakamalla käytännönläheisiä vinkkejä. Toivon, että sisältöni auttaa eteenpäin myös niitä, joilla ei vielä ole varaa palkata markkinointitoimistoa tai henkilökuntaa.

Sivuston nimi Sivubis viittaa sekä siihen, että voit tehdä sivutuloja netissä ja että ylipäänsä voit tienata rahaa nettisivuilla kuten blogilla ja verkkokaupalla. Tällä hetkellä itselläni on sivuprojektina käsityöblogi, jonka kävijät tulevat lähinnä USA:sta. Olen saanut huomata, että brändin ja sivuston rakentaminen nollasta vaatii erilaisia toimenpiteitä kuin isojen verkkokauppojen optimointi ja markkinointi ja välillä tuntuu, että kova työ ei ikinä tuota tulosta. Olen kuitenkin alkanut saamaan tuloja blogistani erittäin kilpailulla markkinalla, joten haluan myös jakaa saamiani oppeja sisällön kaupallistamiseen, jotta sinä pääsisit hieman helpommalla.

Yhteystiedot

Haluaisitko jakaa vinkkejäsi tai kertoa omasta verkkokaupastasi jotakin, joka voisi auttaa muita? Tarjoatko palveluita tai tuotteita, jotka voisivat auttaa verkkokauppiaita tai bloggaajia?

Teen myös freelancerina digitaalista markkinointia ja hakukoneoptimointia.

Voit ottaa minuun yhteyttä info@sivubis.fi.