Parhaat myynnin kirjat (2022)

Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Voit lukea lisää täältä.

Ahmin kirjoja koko ajan ja nykyään yhä enenevissä määrin kulutan ne äänimuodossa. Siksipä alla olevaan listaan on valikoitunut kirjoja, jotka on saatavilla äänikirjoina. Kirjat eivät ole missään erityisessä järjestyksessä.

Suomalaisia äänikirjoja (ja e-kirjoja) myynnistä löytyy hyvin Nextoryssä ja Bookbeatista. Jos tykkäät kuunnella kirjoja myös englanniksi, niin suosittelen myös Amazonin Audible äänikirjapalvelua, jota voit kokeilla 30 päivää ilmaiseksi tämän linkin kautta.

100 faktaa myynnistä

Kirjassa on paljon käytännönläheisiä vinkkejä ja hauskoja tositarinoita myynnistä ja mikä parasta se on saatavilla ääni- ja e-kirjana.

Tämä kirja on viihdyttävä eikä sisällä kuivaa teoriaa, mutta kuitenkin paljon hyviä pointteja, joilla voit parantaa omaa myyntityötäsi.

Myyntitykki kertoo: 50 huippumyyjän paljastukset

Tämä kirja jatkaa edellisen linjalla ja on mielestäni todella viihdyttävää kuunneltavaa. Kirja sisältää 50 myyjän haastattelun, jotka on alunperin julkaistu nyt jo lopettaneessa Markkinointi & Mainonta -lehdessä.

Kirjassa vinkkejään jakaa mm. Kaisa Liski, Hjallis Harkimo, Jethro Rostedt ja Anja Snellman.

Never split the difference

Never split the difference on entisen FBI:n panttivankineuvottelija Chris Vossin kirjoittama kirja. Kirja ei varsinaisesti ole myyntikirja, mutta siinä käydään läpi, miten voit saavuttaa parempia tuloksia neuvottelutilanteissa. Tämä on mielestäni erittäin tärkeä taito myyjälle.

Kirja sisältää paljon konkreettisia esimerkkejä tosielämästä, joiden avulla asiat jäävät mieleen ja tulevat helposti ymmäretyiksi.

Äänikirja löytyy:

Painettu versio saatavilla esimerkiksi Adlibriksen kautta.

Myyntikapina: Korvaako kone ihmisen myyntityössä

Mika D. Rubanovitsch on toiminut urallaan lukuisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä sekä kirjoittanut lukuisia kirjoja myynnistä kuten esimerkiksi Ostovallankumous ja Myy enemmän – myy paremmin.

Kirjassa puhutaan paljon asiakaslähtöisyydestä ja siitä, minkälaista teknologiaa kuten chatbotteja ja markkinoinnin automaation työkaluja on olemassa myynnin tukemiseen.

Way of the Wolf: Straight Line Selling: Master the Art of Persuasion, Influence, and Success

Tämä kirja on legendaarisen Jordan Belfortin kirjoittama. Saatat ehkä tunnistaa kirjailijan nimen hänen muistelmastaan The Wolf of Wall Street, johon myös samanniminen Leonardo DiCaprion tähdittämä elokuva perustuu.

Kirjassa Belfort kertoo sekä omasta elämästään että taktiikoistaan vaikuttaa ihmisiin.

Kirja on tällä hetkellä Amazonin myyntikirjojen Best seller listalla kärkisijoilla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös