Tietosuojalauseke, evästeet ja käyttöehdot

Mainoslinkit

Tällä sivustolla on affiliate-linkkejä. Jos klikkaat linkkiä ja ostat suosittelemani tuotteen sitä kautta, saatan saada ostoksestasi pienen komission. Tämä ei aiheuta sinulle mitään ylimääräisiä kuluja, vaan komission maksaa verkkokauppa, josta tuotteen ostat tai palvelun. Mainonnan tuottoja käytetään tämän sivuston ylläpitämiseen. Jos jokin artikkeli sisältää mainoslinkkejä, ilmoitan siitä aina artikkelin alussa.

Sivustollani suosittelen ainoastaan sellaisia tuotteita, joita ostaisin.

Tietosuojalauseke ja evästeet

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi. Tämän tietosuojalausekkeen tarkoituksena on kertoa sinulle, mitä henkilötietoja tällä sivustolla sinusta mahdollisesti kerätään ja miten sitä käytetään.

Tämä tietosuojalauseke koskee verkkosivustoa sivubis.fi.

Henkilötietojen käsittely

Käyttäjän antamat tai henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot, joita sivustolla kerätään:

  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • ip-osoite

Esimerkiksi, jos jätät sivustolla kommentin tai täytät jonkin muun lomakkeen, tallennamme lomakkeessa kysytyt tiedot (esimerkiksi nimi ja sähköpostiosoite) sekä IP-osoitteesi. IP-osoitetta käytetään roskapostittajien havaitsemiseen ja estämiseen.

Kauanko tietojasi säilytetään

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. 

Kenen kanssa henkilötietoja jaetaan ja missä sitä käsitellään

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi paitsi, jos viranomaiset sitä vaativat.

Lähtökohtaisesti käsittelemme henkilötietoja EU-alueen sisällä, mutta osa palveluista, joita sivustolla käytetään (esimerkiksi uutiskirjeiden lähetys), saattaa käyttää palvelimia, jotka sijaitsevat ETA-alueen ulkopuolella. Käytämme vain luotettavia palveluntarjoajia.

Mitä oikeuksia sinulla on tietoihisi

Mikäli olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä käytettyjen sivujen tunnistamiseen. Tämä auttaa tarkastelemaan liikennettä sivustoilla. Evästeistä kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tilastollisiin tarkoituksiin.

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneeseen, matkapuhelimeen tai muuhun verkkopalvelun käyttäjän laitteeseen. Evästeen perusteella voidaan tunnistaa käyttämäsi selain vieraillessasi muilla järjestelmään liitetyillä sivustoilla. Evästeiden avulla voidaan tarjota sinulle tarpeitasi entistä paremmin vastaavaa sisältöä keräämällä tietoja siitä, miten käytät palveluita, sivustoja ja sovelluksia. Kun käytät palveluita verkkoselaimella, voit määrittää käyttämäsi selaimen hyväksymään kaikki evästeet, hylkäämään kaikki evästeet tai estämään evästeiden käytön evästekohtaisesti. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden ja verkkojäljitteiden käytön sekä annat luvan evästeiden ja verkkojäljitteiden sekä näiden avulla saatavien selaintottumuksia koskevien tietojen käyttöön.

  • Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat peräisin tältä sivustolta (sivubis.fi) ja niitä tarvitaan, jotta sivusto toimisi kunnolla.
  • Kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin muilta sivustoilta. Nämä sivustot omistavat mainoksia, kuvia tai muita sisältöjä, joita käytetään avaamallasi sivulla.

Kolmannen osapuolen evästeet, joita tällä sivustolla käytetään:

EvästeKuvaus
ConvertkitTätä ohjelmaa käytetään uutiskirjeiden sekä muiden sähköpostien kuten pdf-tiedostojen lähettämiseen.
Google analyticsGoogle analyticsilla seurataan sitä, miten kävijät sivustoa käyttävät ja mistä he sivuston löytävät. Tätä tietoa käytetään sivuston käyttäjäkokemuksen parantamiseen.
Google AdsenseGoogle adsensea käytetään mainosten näyttämiseen ja kohdentamiseen tällä sivustolla.
HotjarHotjarilla seurataan, miten käyttäjät sivustoa käyttävät sekä mm. toteutetaan kyselyitä, joilla selvitetään, kuinka tyytyväisiä kävijät ovat verkkosivuston sisältöön.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös