5 verkkokauppa-alustaa, joita voit kokeilla ilmaiseksi

Haluaisitko kokeilla verkkokaupan pyörittämistä, mutta et halua investoida siihen aluksi suuria summia? Alle olen listannut 5 suosittua verkkokauppa-alustaa, joita voit kokeilla ilmaiseksi.

1. WooCommerce

WooCommercen käyttöönotto on periaatteessa täysin ilmaista, mutta joudut hankkimaan tarkoitusta varten kuitenkin palvelintilaa ja asentamaan sinne WordPressin. Webhotelli aloittelevalle verkkokaupalle maksaa alk. 5€ / kk ja tähän päälle domainin rekisteröiminen n. 9€ / vuosi. Lue täältä, kuinka voit tehdä WordPress-sivut alle kymmenessä minuutissa.

2. Shopify

Shopify on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti erittäin suosittu. Se eroaa edellä mainitusta WooCommercesta siinä, että se ei perustu avoimeen lähdekoodiin vaan on SAAS-palvelu. SAAS tulee sanoista Software as a Service ja se tarkoittaa käytännössä sitä, että sinun ei itse tarvitse huolehtia ohjelman päivittämisestä tai palvelintilan hankkimisesta vaan maksamalla tiettyä kuukausimaksua Shopify tekee sen puolestasi.

Shopifyta voit kokeilla 14 päivää ilmaiseksi.

3. MyCashflow

MyCashflow on kotimaisen Pulse247-yrityksen kehittämä ja ylläpitämä verkkokauppa-alusta. Se on SAAS-palvelu kuten Shopifykin. Pääasiassa näiden välillä on erona se, että Shopifyn takana on kansainvälinen jättiyritys ja MyCashflown takana suomalainen PK-yritys.

MyCashflowta voi kokeilla 30 päivään ilmaiseksi.

4. Vilkas

Vilkas on kotimainen verkkokauppa-alusta ja erinomainen valinta pienille verkkokaupoille, joilla ei ole kivijalkaliikettä. Sen voi pystyttää helposti itse vaikka ei olisikaan kovinkaan tekninen henkilö. Vilkas tarjoaa omaa ratkaisuaan myös Verkkoapteekeille.

Voit kokeilla Vilkasta 30 päivää ilmaiseksi.

5. Finqu

Finqu on suomalainen SAAS-palvelu kuten MyCashflowkin. Yhtenä merkittävimmistä erottavista tekijöistä MyCashflowhun verrattuna näyttää olevan se, että Finqun kassajärjestelmän ansiosta voit hallita sekä verkkokaupan että kivijalkakaupan myyntiä samasta paikasta ja varastosaldot pysyvät automaattisesti ajan tasalla.

Voit kokeilla Finqua 14 päivää ilmaiseksi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös